Αμ' έπος...

Χρυσοχοΐδης: «Αστυνομικός που ακουμπά πολίτη θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες»...

Χθες βράδι: "Κατέβασέ τα να δούμε ποιος είναι άνδρας", σεξουαλικά υπονοούμενα, συλλήψεις στον σωρό, θαμώνες μπαρ στα γόνατα στο πεζοδρόμιο, απειλές στην ψύχρα για φορτώματα ανυπόστατων κατηγοριών. Ο Χρυσοχοΐδης επέστρεψε και μοιάζει πολύ με τον Μαρκογιαννάκη; Ή η επάρατος υπονομεύει την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη εκ των έσω. [mp3 εδώ]. Έτσι ή αλλιώς η επιχείρηση συνεχίζεται και σήμερα.

Ενημέρωση: Υπόψη κ. Βούγια σχετικά με το πού βρίσκονται οι εστίες ανομίας στην πόλη: στις κλούβες με πολιτικά και γκλομπ. Ώρα 18:00 9/10:
Αστυνομοκρατούμενη η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, συνεχείς επιχειρήσεις σκούπα από τα ειδικά σώματα της αστυνομίας ακόμα και αυτή την ώρα. Συνολικά έχουν γίνει 111 προσαγωγές και 8 συλλήψεις.


Από συνέντευξη του Μ. Χρυσοχοΐδη σήμερα στην Ελευθεροτυπία σημειώνω με έντονη γραφή τα τμήματα που εμπίπτουν στην θεματική κατηγορία "τώρα πλάκα μας κάνει;":

Ο υπουργός δεσμεύτηκε για πάταξη της αστυνομικής βίας και του χουλιγκανισμού, σημειώνοντας πως "είναι αδιανόητο αστυνομικός να συνεργάζεται με χρυσαυγίτες, τους οποίους ο Αρειος Πάγος θα έπρεπε να είχε θέσει εκτός νομικού πλαισίου". Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι είναι απέναντι στα φαινόμενα βανδαλισμών και χουλιγκανισμού, ενώ υπογράμμισε ότι δεν ενοχοποιεί ούτε χώρους, ούτε ιδέες. "Έχω φίλους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς", υποστήριξε [!!!!].

Αναφέρθηκε και στην εγκληματικότητα στις γειτονιές, υπογραμμίζοντας ότι η ανομία γεννά κοινωνική αδικία και εγκληματικότητα. "Η Αστυνομία δεν θα κάνει 'γιουρούσια' και επιχειρήσεις σκούπα [πριν αλέκτωρ φωνήσαι άπαξ...]. Από τη δεύτερη ημέρα του επόμενου έτους ο αστυνομικός της γειτονιάς θα είναι παρών και ταυτόχρονα τότε θα λειτουργήσει και ο θεσμός της πεζής περιπολίας. Η αστυνομία θα είναι διαρκώς παρούσα σε κάθε γειτονιά, που είναι άντρο ανομίας. Δεν είναι ανεκτό να γίνονται γειτονιές ορμητήρια εγκληματικότητας", είπε.


Το Βυτίο ήταν αυτόπτης: Σοσιαλισμός με ολίγη βαρβαρότητα...

Σχόλια

Ο χρήστης S G είπε…
ταλω γιατι μου το κανεις αυτο πανω που παω να δουλεψω λιγο, εχεις σκοπο να καταστρεψεις την καριερα μου?

ειμαι παλι εξω φρενων... αν τολμουσε ΜΑΤατζης να μιλησει ετσι στην κοπελα μου θα τον κυνηγουσαμε μεχρι να παει αυτος φυλακη ή εμεις.

Γιατι αν ειναι καποια μαλακισμενα που μιλανε ετσι λες να πανε στο διαολο, αλλα μια διμοιρια ΜΑΤ? Ειναι τοσο ανανδροι, συμπλεγματικοι και σκατοκεφαλοι?

Και αναρωτιεμαι απο την αλλη: το παιδι λεει οτι εχει φωτογραφιες, γιατι δεν κανει επισημες καταγγελιες? Γιατι μιλανε αφηρημενα για Μαρκογιαννακηδες και δεν κυνηγανε τους συγκεκριμενους ΜΑΤατζηδες? Γιατι δεν ανεβαζουν τις φωτογραφιες καπου?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι σαφώς έργο του Χρυσοχοΐδη. Θυμάμαι σε εκπομπή του Παπαχελά για τα Δεκεμβριανά έλεγε ότι ξέρει ποιο είναι το "κράτος των Εξαρχείων" και ότι πρέπει πάση θυσία να εξουδετερωθεί.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πού το περίεργο; Τις επιχειρήσεις «Αρετή» της δεκαετίας του '80 το ΠΑΣΟΚ δεν τις εισήγαγε; Απλά τότε, όσο θυμάμαι, η λεκτική βία ήταν ηπιότερη - κι ο περιρρέων τσαμπουκάς γενικά. Αυτού του τύπου οι τσαμπουκάδες είναι καθημερινό φαινόμενο (όχι φυσικά σε τέτοια έκταση) - για ρωτήστε μαθητές τι γίνεται άμα πέσουν αργά το βράδυ σε περίπολο. Δε βαριέσαι, ο Δεκέμβρης κοντά είναι, να μην απορούν μετά.

SG, ποιον να καταγγείλεις και ποιον να κυνηγήσεις όταν οι πρωταγωνιστές της ζαρντινιέρας πήραν ...προαγωγή;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο χρυσοχοΐδης πάντως σήμερα δήλωσε ότι τον παίρνουν τηλέφωνο από τα εξάρχεια και τον συγχαίρουν..
να υποθέσουμε ότι πάλι κάνει φάρσες ο θανάσης λάλας;;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι για να μπορούμε να κυκλοφορούμε και λίγο στα Εξάρχεια! Αν και έχει γίνει μια απαίσια γειτονιά ανομίας. Τώρα οι μπάτσοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, αλλά από την άλλη δεν βρίσκω άλλο τρόπο! Έχω 4 μήνες να κατέβω από την Μπενάκη και κάτω...
Μπορεί να μου απαντήσει κανείς γιατί άραγε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση