Εικόνες από τη Φαλούτζα

Ένα blog με φωτογραφίες από την Φαλούτζα, το οποίο διατηρεί ένας Αμερικάνος πολίτης εξοργισμένος με την πολιτική της κυβέρνησής του. Προειδοποιώ πως είναι για γερά στομάχια... Ανάλογα ισχύουν και για αυτό το αμοντάριστο βίντεο από τις επιχειρήσεις του Αμερικανικού στρατού κατοχής στην πόλη.

Έχω αρρωστήσει πάλι σήμερα διαβάζοντας για τις Αμερικάνικες θηριωδίες στη Φαλούτζα. Ο Νταρ Τζαμαΐλ, ανταποκριτής στο Ιράκ, μέσω του μπλογκ του, μεταφέρει ασσύληπτες σκηνές από το Ιράκ σχετικά με τη Φαλούτζα... Ενδεικτικά η τελευταία του καταχώρηση έχει τίτλο: "Τα σκυλιά τρώνε πτώματα στους δρόμους της Φαλούτζα"...

Ούτε οι Γερμανοί... ούτε οι Γερμανοί.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λάθος φίλε μου!!! Οι Γερμανοί απλά δεν έιχαν την πείρα του στρατού κατοχής σε σύγχρονες συνθήκες που έχουν πια οι Αμερικάνοι! Για να δούμε : Τρομοκράτες και συμμορίτες οι αντάρτες το '41-'45, στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκτελέσεις στους κρατούμενους. Μπλόκα, τρομοκρατία, κυβερνήσεις διορισμένες εξαγωγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας ανελέεητο κυνήγι ειδικά στους δημοκρατικούς και αριστερούς πολίτες που έμπαιναν πρωτοπόροι στον αγώνα για την ανεξαρτησία. Σας θυμίζει κάτι; Μα ότι κάνουν οι αμερικάνοι σε όλον τον κόσμο σήμερα και ειδικά στο κατεχόμενο Ιράκ. Πρωτόγνωρο και ανεξήγητο; Ναι αν εντοπίσεις την αιτία σε έναν κακό ηγέτη. Όχι αν δεις πίσω από τη βιτρίνα! Όταν ο ιμπεριαλισμός βγάλει το πρωσοπείο της "Δυτικής Δημοκρατίας" γίνεται ένα με τη χειρότερη μορφή εξουσίας που επιφυλλάσει σε στιγμές δύσκολες : Το ΦΣΙΣΜΟ!
Η λύση μόνο όταν την ψάχνεις απέναντι τους χωρίς να υπολογίζεις το κόστος. Η ελευθερία δεν μετριέται με το βόλεμα ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση