Πάμε στοίχημα εκλογές - οι τελευταίες αποδόσεις πριν το ματς.

Σε συνέχεια παλαιότερης ενημέρωσης σχετικά με τις αποδόσεις του Στοιχήματος για τις Ελληνικές εκλογές, οφείλω να σας ενημερώσω ότι οι αποδόσεις έχουν πλέον μεταστραφεί δραματικά και το ΠΑΣΟΚ δίνει πλεόν ενδιαφέρουσες αποδόσεις για νίκη (3,00 ενώ η ΝΔ 1,15 - ούτε τον ΠΑΟ με τον Πατραϊκό δεν δίνουν τόσο). Δυστυχώς το Eurobet δεν συνεχίζει να δέχεται στοιχήματα για το τρίτο και τέταρτο κόμμα (όποιος είχε ακούσει τις συμβουλές μου τότε για το 5% του ΚΚΕ, θα πληρωθεί βασιλικά την Δευτέρα - ά ρε, αδικούμαι, προπατζήδικο πρέπει να ανοίξω!).

Αντιθέτως το Betoto έχει περισσότερες επιλογές. Δίνει απόδοση 4,10 (!) στο ΠΑΣΟΚ και 1,12 (!) στην ΝΔ, ενώ δυστυχώς έχει πάρει χαμπάρι τα πραγματικά μεγέθη στα αριστερά και δίνει μόνο 1,35 για πάνω από 5.3% στο ΚΚΕ και 1,6 για πάνω από 3% στον ΣΥΝ... Αργήσαμε!

Θα τα είχε και αυτά ο Κόκκαλης στο κουπόνι - αλλά απαγορεύεται γιατί έχει μετοχές και στους δύο αντιπάλους...

Είπαμε, από Δευτέρα όλοι στον κουβά ανεξαρτήτως του ποιός θα κερδίσει το δικαιώμα να λυμαίνεται την χώρα... Εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ στο επικερδές της τελευταίας απόδοσης για να υπάρξει κάποια αντιπολίτευση στην χώρα.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά του Ιστολογίου στους πολυπληθείς εκλογομούρηδες οπαδούς του.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hi! If someone out there is a student of the Greek language. Here is a great Greek Dictionary. I use it often to read blogs in Greek such as this excellent one.
Hope you like it!
Richard

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση