Διαμαρτυρίες Τουρκοκυπρίων για παράνομες "Κυπριοποιήσεις" Τούρκων.

Από ότι φαίνεται εν όψει τόσο των Τουρκοκυπριακών εκλογών, όσο και των εξελίξεων στο Κυπριακό, το καθεστώς Ντεκτάς βγάζει διαβατήρια και εκλογικά βιβλιάρια σε πλήθος Τούρκων εκ Τουρκίας. Σε τέτοιο βαθμό που 10.000 Τουρκοκύπριοι, απηυδισμένοι από τα τερτίπια του καθεστώτος, διαδήλωσαν εναντίον των αντιδημοκρατικών αυτών μεθοδεύσεων.
Εν τω μεταξύ, ο Ντεκτάς μοιάζει να έχει πάθει κάποια βαριά εγκεφαλική βλάβη, αν κρίνω από τις τελευταίες δηλώσεις του, στς οποίες ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να διώξει τον Αμερικάνο πρεσβευτή από τα κατεχόμενα (αλλά έχε χάρη που οι περιστάσεις είναι κρίσιμες - η περίφημη πολιτική του "βαστάτε με ρε μην με δείρει") και ότι οι Τουρκοκύπριοι αδικούνται από την διεθνή κοινότητα γιατί είναι... μουσουλμάνοι και Τούρκοι. Ναι, πρόκειται για μανία καταδίωξης.
Παρεμπιπτόντως: στην σελίδα με τις δηλώσεις του Ντεκτάς, αμέσως κάτω, αναφέρεται ότι 50 Ελληνοκύπριοι "έδειραν 5 Τουρκοκύπριους". Η είδηση αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο περί εθνικής αντιπαράθεσης, αν και η σύλληψη ενός Ουκρανού η οποία αναφέρεται βάζει σε αμφιβολίες τον υποψιασμένο αναγνώστη. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο περί Ρωσοποντίων (αρκετοί με ελληνικοί υπηκοότητα, αλλά κανείς από τους συλληφθέντες δεν είναι ελληνοκύπριος!) και έναν "πόλεμο της νύχτας" από ότι φαίνεται χωρίς την εμπλοκή κανενός ελληνοκυπρίου... Οι μισο-αλήθειες είναι χειρότερεα από τα ψέμματα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα πολλά πρόσωπα της ψηφιακής λογοκρισίας

Μετεκλογικά

Βαϊμάρη και αντιφασισμός, μια ιστορική σημείωση